Jom baca entri ni

Saturday, June 23, 2012

Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus


Assalamualaikum semua (: 

hope semua dalam keadaan sihat2 ...
Ok , harini wan nk inform berita gembira kepada korang (: ..
yang  tidak lama lagi akan ada rancangan yg akan buat korang  melekat depan tv xnk pegi mana2 ... heheh
Wan pun tengah godek fb tadi terjumpa maklumat pasal ni ,
so , wan nk inform laa kt korang yang tak lama lagi 
Ustaz Azhar Idrus akan keluar di kaca tv (:
 Nama racangan tu Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus ...
wan pun tak tahu ape tu kemah keming heheh ..
lau ada orang ganu kt sini bgtau laa ea kt coment tu (:
Ustaz sendri pun penah cakap pasal hal ni ..
tapi tak confrem lagi ..
tapi skrg smpai dh kuar paper .. kira on laa tu (:

Program ni akan bersiaran kt Astro Oasis setiap hari selasa , rabu & khamis Jam 7.30pm ..
tapi yg tak bestnya waktu  magrib ...
wan harap waktu racngan ni akan di ubah ..
So , jgn lupa share entri ni kt kawan2 korang ye ...
bgtau supaya semua boleh menimba ilmu bersama (: 
sure , racangan ni akan meletup laaa ... sama2 kita nntykan kemunculanya (: 


Wallahualammm ....





3 comments:

  1. bila nak start ni?? maknanya rancangan ni lepas Indahnya Iman la. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe .. 3julai ss , baru update yg baru ...

      Delete
  2. ye ke 3 julai, akak dah cek dlm tv guide astro,9 julai laa.. frust nya.. xsabar nak tgk uai.. huhuhu

    ReplyDelete

 
Template Edited By WanScarlet ♥ All Rights Reserved ©2011-2012